مهاجرت به ترکیه (شرایط+مدارک+هزینه ها) ارزان ترین روش مهاجرت !

مهاجرت به ترکیه

ترکیه کشوری است که موقعیت جغرافیایی منحصر به فردی دارد چرا که بخشی از آن در آسیا و بخشی دیگر در قاره اروپا قرار دارد و در طول تاریخ همواره به عنوان یک پل ارتباطی بین دو قاره اروپا و آسیا عمل کرده است. ترکیه از نظر قلمرو و مساحت در بین کشورهای بزرگ منطقه قرار دارد. این کشور از شمال با دریای سیاه، در شمال شرقی با جورجیا و ارمنستان،‌ از شرق با جمهوری آذربایجان و ایران، از جنوب شرقی با عراق و سوریه،‌ در جنوب غربی و غرب با دریای مدیترانه و در شمال توسط یونان و بلغارستان محدود می شود. آنکارا پایتخت ترکیه است در حالی که بزرگترین شهر و بندر آن استانبول است.

10 روش مهاجرت به ترکیه

در ابتدا  برای شما روش های مهاجرت به ترکیه را می گوییم. با توجه به شرایط خود می توانید روش مورد نظر را انتخاب کنید و اقدام به مهاجرت کنید. شرایط مهاجرت به ترکیه در هر روش متفاوت می باشد.

1- مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک

از بهترین و بی دردسرترین روشهای مهاجرت و کسب اقامت ترکیه،  خرید ملک در ترکیه است.

خرید ملک از آسان‌ترین راه‌های اخذ شهروندی ترکیه بوده و در اندک زمانی پس از خرید، پاسپورت ترکیه را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

بدین منظور، لازم است تا ارزش ملک خریداری شده‌ی شما، حداقل حدود 400هزار دلار آمریکا (طبق قوانین 2022) باشد.

بعد از خرید ملک، ظرف حدود 70 روز پاسپورت ترکیه برای شما صادر خواهد شد و شما از تمام حقوق شهروندی برخوردار خواهید شد.

البته توجه داشته باشید که بعد از خرید ملک شما حق فروش آن را به مدت سه سال، نخواهید داشت.

اگر ملکی که شما خریداری می کنید کمتر از 400 هزار دلار باشد؛ ترکیه برای دریافت اقامت خارجی ها در ترکیه خرید ملکی به ارزش حداقل 75,000 دلار را در نظر گرفته.

در این صورت به شما اقامت دو ساله داده می شود و تا زمانی که ملک به نام شماست می توانید اقامت خود را تمدید کنید.

 

2- مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

مهاجرت تحصیلی به ترکیه، در چند سال اخیر بسیار باب شده است. در همین ابتدا، لازم است توجه داشته باشید که:

  • با تحصیل در ترکیه، نمی‌توان اقامت دائم این کشور را به دست آورد.
  • شما تنها به میزان سال‌های تحصیل خود قادر به حضور در ترکیه خواهید بود.

تحصیل در کشور ترکیه، مزایای بسیار زیادی دارد؛ از جمله مهم‌ترین مزایای آن، بهره‌مندی از کیفیت بین‌المللی دانشگاه‌های ترکیه، تنها با پرداخت هزینه‌ای اندک است. به علاوه، مدرکی که از دانشگاه های ترکیه اخذ کنید، در کل اروپا قابل ارائه خواهد بود.

در ترکیه هم دانشگاه دولتی وجود دارد، هم دانشگاه خصوصی. به طبع شهریه تحصیل در دانشگاه‌های خصوصی به طور چشمگیری بالاست، اما دانشگاه‌های دولتی، تقریبا رایگان هستند.

تدریس در دانشگاه‌های خصوصی، عمدتا به زبان انگلیسی است؛ این موضوع در دانشگاه‌های دولتی نیز در حال گسترش است. برای ورود به دانشگاه‌های ترکیه باید توجه کنید که :

  • اگر دانشگاه به زبان ترکی باشد، باید آزمون YOS را پشت گذاشته و مدرک آن را به دانشگاه ارائه دهید.
  • اگر دانشگاه به زبان انگلیسی باشد، باید درآزمون SAT قبول شوید.
فراموش نکنید که امکاناخذ بورسیه‌ی تحصیلی نیز همواره وجود دارد. از جمله عواملی که در اخذ بورسیه تاثیر دارند، موارد زیر هستند:
  • میانگین نمرات فرد در طول سال تحصیلی
  • روزمه فرد و سوابق علمی
  • تالیف، نوشتن مقاله، ترجمه و یا…

3- مهاجرت به ترکیه  از طریق کار

مهاجرت کاری به ترکیه یکی دیگر از راه های مهاجرت به ترکیه می باشد.

برای مهاجرت به ترکیه و دریافت اقامت کاری ترکیه باید از کشور ترکیه یک پیشنهاد کاری  (جاب آفر )دریافت کنید و بعد از آن ثابت کنید که با در آمد این کار می توانید  به مدت یک ماه  خرج خود و خانواده تان را بدهید. و نسبت به اقامت ترکیه از طریق کار اقدام کنید.

ضمنا همان طور که که پیشتر اشاره کردیم، باید بدانید که ایرانیان برای سفر به ترکیه نیازی به اخذ ویزا ندارند.

مهاجرانی که قصد مهاجرت کاری به ترکیه را دارند، می‌توانند بدون ویزا به ترکیه سفر کنند و آنگاه 90 روز فرصت خواهند داشت که در ترکیه به دنبال کار بگردند و با یک کارفرما به توافق برسند.

در ترکیه بنگاه‌های کاریابی و موسسات بسیاری وجود دارد که می‌تواند پاسخگوی شما در این زمینه باشد.

از شغل‌هایی که در ترکیه مورد نیاز هستند:

  1. مدرس آموزش زبان انگلیسی
  2. مدیریت زنجیره تامین
  3. مدیریت فروش
  4.  امور مالی، سرمایه گذاری و دارایی
  5. مشاغل در زمینه برنامه نویسی آی تی و کامپیوتر
  6. مدیر رستوران و متخصص هتلداری و پذیرایی

البته گذشته از تمامی موارد بالا، به هیچ فراموش نکنید که برای پیدا کردن کار در ترکیه، حتما و حتما باید به زبان ترکی مسلط باشید، در این صورت شانسی برای پیدا کردن کار نخواهید داشت و این شرایط مهاجرت به ترکیه را کمی سخت می کند.

بعد از اتمام فرصت 90 روزه و پیدا ردن شغل مناسب، اکنون زمان آن است که هم شما و هم کارفرمای شما، درخواست کاری خود را در مراجع قضایی ثبت کنید. کارفرما تا 10 روز فرصت دارد تا درخواست قبول کارمند خارجی را در وبسایت کار و امنیت اجتماعی (MLSS) ثبت نماید.

شما هم مجددا تا 90 روز دیگر فرصت خواهید داشت که مدارک لازمه را به سفارت و یا کنسولگری ترکیه رسانده و نسبت به دریافت اقامت کاری اقدام نمایید.

توجه کنید که نرخ بیکاری  در ترکیه در سال 2022  در بالاترین سطح حدود 12 درصد است.

لازم است تا نسبت به این موضوع آگاهی کامل داشته باشید، زیرا که کشور ترکیه از نظر پیدا کردن یک کار خوب، در بهترین شرایط خود قرار ندارد.

و در آخر، اگر قصد دارید به کمک مهاجرت کاری به ترکیه در این کشور ساکن شوید، می‌توانید بعد از یک سال کار و پرداخت بیمه و مالیات، نسبت به انتقال خانواده خود به ترکیه اقدام کنید.

میزان حدودی دستمزد برای مشاغل مختلف در ترکیه را می توانید در جدول زیر ببینید.

4- مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت

با ثبت شرکت در ترکیه می توانید برای خود به عنوان مدیرعامل و همسر و  فرزندان زیر 18 سال خود اقامت یک ساله ترکیه را اخذ کنید.

مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت و اخذ اقامت این کشور نسبت به سایر راه ها تقزیبا پرهزینه تر است.

با ثبت شرکت در ترکیه، به شما مجوز اقامت موقت ترکیه  عموما یک ساله داده می شود و اقامت شما هرسال قابل تمدید خواهد بود .

نیاز نیست که کسب و کار شما حتما فعال باشد و فقط ثبت رسمی شرکت در ترکیه کافیست.

 برای دریافت شهروندی ترکیه  باید بر روی شرکت خود ، اجازه کار در ترکیه را  بگیرید.

برای گرفتن اجازه کار اشخاص خارجی در ترکیه، باید به ازای هر نفر که استخدام می کنند، ۵ ترک استخدام  کنند. به عبارت دیگر ، باید ۵ ترک استخدام و بیمه کنید.

توجه کنید برای اخذ شهروندی ترکیه با ثبت شرکت  باید سرمایه اولیه شرکت حداقل  ۱۰۰ هزار لیر باشد. و سهام شما  نیز بیش از ۴۰ درصد باشد.

بعد از 5 سال اقامت در ترکیه، به شرط فعال بودن شرکت و پرداخت به موقع مالیات و حقوق کارمندان خود، می‌توانید برای اقامت دائم ترکیه اقدام کنید.

5- مهاجرت از طریق اقامت توریستی در ترکیه

از دیگر راه های مهاجرت به ترکیه، که به صورت موقت می‌توانید اقامت کشور این کشور را به دست آورید، اقامت توریستی ترکیه است.

ترکیه و ایران بر اساس «عهدنامه‌ی مودت» ورود و خروج توریست و مسافران را تا حد بسیار زیادی آسان کرده‌اند.

بنا بر این عهدنامه، مسافران ایرانی برای ورود به خاک ترکیه نیازی به کسب ویزا ندارند و می‌توانند فقط با استفاده از پاسپورت خود، مجوز ورود به این کشور را پیدا کنند.

البته باید توجه داشته باشید که این مجوز تنها توریستی بوده و مدت اعتبار آن 90 روز می‌باشد. ایرانیان به ازای هر ۶ ماه، ۹۰ روز را می توانند در ترکیه ساکن باشند.

 

توجه داشته باشید که شما طی 90 روز،  نمی‌توانید هیچ‌گونه فعالیت تجاری و تحصیلی داشته باشد.

این 90 روز بری شما فرصت خوبی است که شرایط زندگی در ترکیه و کار در این کشور را بسنجید و سپش از طریق های دیگر برای اخذ اقامت ترکیه اقدام کنید.

 

6- مهاجرت از طریق اجاره خانه در ترکیه

اقامت توریستی در این کشور بر دو نوع است: نوع اول که شرحش را در بند قبل مطالعه کردیم.

اما نوع دوم آن که البته مدت اعتبار آن طولانی‌تر است، کسب اقامت ترکیه از طریق اجاره خانه می‌باشد.

بر طبق قوانین جدید، از طریق اجاره‌ی خانه در ترکیه می‌توانید به مدت یک سال اقامت ترکیه را دریافت کنید.

به این مدت زمان یک ساله به عنوان پلی برای کسب سایر اقامت‌های ترکیه باید نگاه کرد؛ اقامت‌هایی که حداقل مدت زمان آن طولانی‌تر و البته شرایط آن پایدارتر باشد.

طبق قوانین ترکیه، در اخذ اقامت موقت از طریق اجاره خانه به شما اقامت یک ساله داده می شود و بلافاصله بعد از یک سال باید خاک ترکیه را ترک کنید.

امکاان تمدید اقامت از این طریق وجود ندارد مگر آنکه یک سال از پایان بازه‌ی قبلی گذشته باشد. و یا از طرق دیگر مثل خرید ملک و یا اقامت کاری ترکیه و … اقامت خود را تمدید کنید.

7- مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در ترکیه یکی از راه های مهاجرت به ترکیه و اخذ اقامت این کشور است.

این روش هم به چند طریق مختلف امکان‌پذیر خواهد بود:

  1. خرید ملک به ارزش حداقل 500 هزار دلار آمریکا (طبق قوانین 2022)
  2. سپرده بانکی به ارزش 500 هزار دلار آمریکا در یکی از بانک‌های ترکیه به مدت 3 سال
  3. سرمایه گذاری در ترکیه از طریق خرید سهام  به ارزش 500 هزار دلار آمریکا( تا ۳ سال باید  سهام خریداری شده را نگهداری کنید)
  4. سرمایه گذاری در ترکیه از طریق خرید اوراق قرضه دولتی  به ارزش 500 هزار دلار آمریکا ( تا ۳ سال حق فروش آن‌ها را نخواهید داشت.)
  5. سرمایه‌گذاری به ارزش 500 هزار دلار در صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات و یا صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر به ارزش حداقل 500 هزار دلار (به مدت 3 سال)
  6.  از طریق کارآفرینی و ایجاد شغل برای حداقل 50 نفر ترکیه ای
  7. ثبت شرکت در ترکیه که پیشتر در مورد آن صحبت کردیم.

 

 

حداقل سرمایه برای مهاجرت به ترکیه

همان طور که در مطالب بالا متوجه شدید برای اخذ پاسپورت ترکیه از طریق سرمایه گذاری حداقل سرمایه مورد نیاز شما 500 هزار دلار آمریکا می باشد. و این حداقل سرمایه ای است که شما می توانید با کمترین ریسک شهروند ترکیه شوید.

با مبالغ کمتر تنها می توانید اقامت موقت این کشور را به دست آورید و می توان گفت در این مورد حداقلی وجود ندارد و بستگی به شرایط خودتان دارد؛ که از چه روشی اقدام به مهاجرت به این کشور کرده اید.

8- مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی

کسب اقامت از طریق پناهندگی، یکی از سخت‌ترین، طولانی‌ترین و پرریسک‌ترین راه‌های مهاجرت خواهد بود.

به همین دلیل توصیه‌ی «استانبول همراه» همیشه این است تا در حد ممکن به فکر استفاده از این راهکار نیفتید و نسبت به یک مهاجرت قانونی و بی‌دردسر اقدام کنید.

در اصل مهاجرت قانونی به ترکیه و کسب اقامت آن برای ایرانیان بسیار ساده‌تر است.

کسانی که تصمیم به پناهندگی در یک کشور دیگر می‌گیرند، معمولا کسانی هستند که به دلیل اختلاف مذهب، فرهنگ، نژاد و یا تفکرات و نظرات خود، مجبور به ترک محل زندگی خود می‌شوند.

شرایط زندگی در کشور مبدا برای این افراد چنان سخت و طاقت‌فرسا خواهد بود که به جان خریدن سختی‌های مهاجرت در برابرش چیزی نیست. اما از آن طرف قضیه، شرایط زندگی در کشور مقصد هم برای یک پناهنده چندان ساده نخواهد بود.

نکته:

بنا بر کنوانسیون ژنو، کشور مبدا وظیفه دارد که حداقل امکانات زندگی را برای پناهجویان تامین کند و پناهجو از حقوق دیگری برخوردار نخواهد بود.

مهاجرت از طریق پناهندگی فرآیندی طولانی و پیچیده دارد. بعد از اینکه وارد ترکیه شدید لازم است درخواست پناهندگی خود را به دفاتر سازمان ملل (مثلا در استان وان یک شعبه وجود دارد) یا به اداره‌ی پلیس محل مربوطه، ارائه دهید.

سپس باید مدتی را منتظر بمانید تا نوبت مصاحبه‌ی شما با پلیس و نماینده‌ی سازمان ملل فرا برسد. که البته معمولا به دلیل تعداد بالای متقاضیان، زمان زیادی خواهد برد.

در صورت تایید پرونده‌ی شما، مجددا باید در نوبت قرار بگیرید تا به کشور ثالث فرستاده شوید. البته احتمال رد شدن پرونده‌ی شما بالا خواهد بود ولی امکان تجدید نظر نیز وجود خواهد داشت.

طی این مدت، بنا بر انتخاب خودتان، می‌توانید در کمپ بمانید و یا خانه‌ای اجاره کرده و نسبت به انتخاب شغل هم اقدام کنید.

 

9- مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج

کسانی که قصد مهاجرت به ترکیه را دارند، می‌توانند برای کسب اقامت این کشور از طریق ازدواج نیز اقدام کنند. اما خب باید گفت که به همین سادگی بعد از امضا و ازدواج اقامت ترکیه را به شما اعطا نخواهند کرد.

کسب اقامت ترکیه از طریق ازدواج هم فرآیند و قوانین خاص خودش را دارد که باید به آن‌ها توجه کرد.

از مهم‌ترین شروط برای کسب اقامت بعد از ازدواج این است :

  1.  حداقل باید 3 سال از زندگی مشترک زوجین گذشته باشد.
  2.  ثابت کنید در طول این 3 سال با هم و در کنار هم زندگی کرده‌اید.
  3. باید اثبات کنید که درآمد را کافی برای ادامه‌ی زندگی مشترک دارید و مالک یک مسکن حداقلی برای ادامه زندگی، هستید.

بعد از اینکه اقامت ترکیه را به دست آوردید، می‌توانید با گذشت 5 سال، نسبت به دریافت شهروندی ترکیه و دریافت پاسپورت اقدام کنید. یعنی از ابتدا تا پایان این دوره، حدود 8 سال به طول خواهد انجامید.

 

10- مهاجرت به ترکیه از طریق تولد

اما در رابطه با کسب اقامت از طریق تولد باید گفت که قوانین ترکیه کم متفاوت است. ترکیه مثل بعضی از کشورهایی که با تولد فرزند بلافاصله اقامت را برای او و یا والدینش صادر می‌کنند، نیست.

تولد در ترکیه برای شما و فرزندتان اقامت ترکیه را به همراه نخواهد داشت؛ مگر اینکه یکی از والدین کودک، خون ترکی داشته باشد، یعنی اصالتا ترکیه‌ای باشد.

 

مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی

اگر نگاهی به اخبار جهان بیندازید متوجه می‌شوید که سیاه‌ترین، سخت‌ترین و ناممکن‌ترین مسیر مهاجرت به ترکیه پناهندگی است. گرچه با وجود تمام فلاکت‌هایی که این روش برای پناهنده در بردارد، عده‌ی زیادی از مردم در رویای مهاجرت غیرقانونی به کشور ترکیه (یاهر کشور دیگری) را در سر دارند.

اگر بخواهیم مهاجرت از طریق پناهندگی را با تعاریف تئوری توضیح دهیم، باید بگوییم که پناهنده شدن به یک کشور یعنی شما در مذهب، عقیده، طرز تفکر و … با وطن خود مشکل دارید و می‌خواهید به کشوری دیگر که با عقاید شما هم‌سوتر است، مهاجرت کنید.

علاوه‌براین، اگر شما از لحاظ جانی در خطر هستید یا تحت تعقیب هستید هم می‌توانید به کشوری دیگر پناهنده شوید. البته اگر قتل کرده‌ باشید و به این دلیل بخواهید پناهنده شوید، صرفا دستگیر و دیپورت خواهید شد.

معمولا پناهنده‌های سیاسی، متحمل‌ترین موارد در پذیرفته شدن توسط کشوری دیگر هستند. اما حتی اگر در صورت درخواست به کشور مقصد پذیرفته شوید، باید سال‌ها در کمپ‌های پناهندگی فلاکت بکشید و سختی زیادی را تحمل کنید. در این مورد، کشورهای مقصد آنقدر به پناهنده سخت می‌گیرند که دیگران هوس مهاجرت غیرقانونی به سرشان نزند.

رفتارهای خشونت‌آمیز، کمبود امکانات رفاهی، کمبود غذا و جای خواب و … از جمله شرایط تنش‌زا برای یک پناهنده است. پس به طور کلی توصیه می‌شود که برای مهاجرت از روش‌های معقول‌تری کمک بگیرید.

 

رستوران در ترکیه قیمت (TL) گستره (TL)
وعده غذایی، رستوران ارزان قیمت 60 30 – 120
وعده غذایی برای ۲ نفر، رستوران متوسط (پیش غذا، غذای اصلی، دسر) 300 200 – 1000
McMeal در McDonalds 60 50 – 66
کاپوچینو 23 15 – 40
کوکاکولا / پپسی (بطری ۰٫۳۳ لیتر) 10 6 – 15
سوپر مارکت در ترکیه
شیر (۱ لیتر) 12 9 – 16
نان سفید تازه (۵۰۰ گرم) 6 3 – 15
برنج سفید (۱ کیلوگرم) 20 13 – 30
تخم مرغ (۱۲ عدد) 24 15 – 36
پنیر محلی (۱ کیلوگرم) 84 50 – 130
سینه مرغ (۱ کیلوگرم) 61 40 – 80
گوشت گاو (۱ کیلوگرم) 130 90 – 170
سیب (۱ کیلوگرم) 11 6 – 18
موز (۱ کیلوگرم) 20 12 – 35
پرتقال (۱ کیلوگرم) 10 6 – 22
گوجه فرنگی (۱ کیلوگرم) 24 10 – 34
سیب زمینی (۱ کیلوگرم) 9 5 – 15
پیاز (۱ کیلوگرم) 6 4 – 12
کاهو (۱ سر) 15 6 – 20
آب (بطری ۱٫۵ لیتر) 4 2 – 7
بطری شراب (متوسط) 100 60 – 180
آبجو تولید ترکیه (۰٫۵ لیتری) 26 20 – 40
آبجو وارداتی (بطری ۰٫۳۳ لیتر) 34 25 – 50
بسته سیگار (مارلبورو) 27 25 – 30
حمل و نقل در ترکیه
بلیط یک طرفه (حمل و نقل مترو) 7 6 – 11
بلیط ماهانه (استفاده معمول) 600 400 – 610
شروع تاکسی 10 7 – 20
تاکسی هر ۱ کیلومتر 5 4 – 9
تاکسی هر ۱ ساعت 50 32 – 80
بنزین (۱ لیتر) 21 19 – 23
فولکس واگن گلف ۱،۴ KW Trendline 600.000 500.000 – 700.000
تویوتا کرولا ۱٫۶ لیتر ۹۷ کیلو وات کمپرسور 497.000 436.000 – 600.000
قبوض
هزینه‌های عمومی (برق، گرمایش، خنک کننده، آب، زباله) برای آپارتمان ۸۵m2 1.160 700 – 2000
تعرفه تلفن همراه (۱ دقیقه – بدون تخفیف) 1/33 1 – 2
اینترنت (۶۰ مگابیت در ثانیه یا بیشتر، دانلود نامحدود، کابل / ADSL) 144 100 – 200
ورزش و اوقات فراغت در ترکیه
باشگاه بدنسازی، هزینه ماهانه برای ۱ بزرگسال 300 150 – 600
(اجاره زمین تنیس (۱ ساعت در آخر هفته 200 100 – 250
سینما 50 35 – 75
مراقبت از کودک در ترکیه
 مهد کودک (ماهانه برای ۱ کودک) 3000 2000 – 7000
پوشاک و کفش در ترکیه
 ۱ جفت جین (Levis 501 یا مشابه) 500 200 – 800
 ۱ لباس تابستانی در یک فروشگاه زنجیره ای (Zara، H & M، …) 430 200 – 700
 ۱ جفت کفش نایک 900 600 – 1600
 ۱ جفت کفش مردانه چرم 700 300 – 1500
اجاره ماهانه منزل در ترکیه
 آپارتمان (۱ خوابه) در مرکز شهر 5000 3500 – 1000
 آپارتمان (۱ خوابه) خارج از مرکز 3200 2000 – 6000
 آپارتمان (۳ اتاق خواب) در مرکز شهر 10.000 6000 – 17.000
 آپارتمان (۳ اتاق خواب) خارج از مرکز 6000 4000 – 12.000
قیمت خرید آپارتمان در ترکیه
قیمت هر متر مربع برای خرید آپارتمان در مرکز شهر 24.000 15.000 – 50.000
قیمت هر متر مربع برای خرید آپارتمان خارج از مرکز 13.000 7000 – 22.000
حقوق و دستمزد در ترکیه
میانگین حقوق ماهانه خالص (بعد از مالیات) 5600
نرخ بهره وام به درصد (٪)، ۲۰ ساله 20 11 – 30

 

مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه

بدون شک هیچ کشوری در جهان وجود ندارد که مهاجرت کردن به آن سرشار از مزایای باشد. همیشه معایبی برای زندگی در کشورهای مختلف وجود دارد. زندگی و مهاجرت به کشور ترکیه نیز به همین صورت بوده و مطمئناً با خود مزایا و معایبی به همراه خواهد داشت. از مهم‌ترین مزایای مهاجرت به این کشور می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • هزینه‌های زندگی و مهاجرت پایین
  • وجود بیمه‌های سلامت و سیستم درمانی مناسب
  • وجود مدارس و دانشگاه‌های معتبر و بین‌المللی
  • آب‌وهوای معتدل و دلپذیر
  • مراکز خرید و مکان‌های دیدنی و تاریخی
  • نزدیکی جغرافیایی به کشور ایران

معایب مهم مهاجرت به کشور ترکیه نیز عبارت‌اند از:

  • باتوجه‌به نرخ بیکاری بالا، پیدا کردن شغل ممکن است کمی سخت باشد.
  • یادگیری زبان ترکی سختی‌های خاص خودش را دارد.
  • امکان برقراری ارتباط برای مهاجرین سخت خواهد بود.
  • نسبت به سایر کشورهای اروپایی، امنیت کم‌تری دارد.

 

مشاغل مورد نیاز برای مهاجرت به ترکیه

درصورتی‌که قصد دارید تا مهاجرت به ترکیه را از طریق اخذ ویزای کار تجربه کنید، لازم است در ابتدا با مشاغل موردنیاز کشور ترکیه آشنا شوید. ازآنجایی‌که این مشاغل در بازار کار ترکیه با کمبود نیرو مواجه هستند، مسیر مهاجرت به کشور ترکیه از طریق یکی از این موقعیت‌های شغلی می‌تواند هموارتر باشد. از مشاغل مورد نیاز کشور ترکیه در ۲۰۲۲ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مشاغل مشاغل مشاغل
مهندس فناوری اطلاعات جراح جوشکار
مدیریت زنجیره تأمین نقاش حسابدار
کفاش MDF کار مکانیک خودرو
خیاط آشپز کارمند تاسیسات
فروشنده مهندس مکانیک

ارزان‌ترین راه مهاجرت به ترکیه

از بین تمامی راه‌هایی که برای مهاجرت به کشور ترکیه وجود دارد، ارزان‌ترین آن‌ها، مهاجرت از طریق تحصیل و یا مهاجرت کاری است. دریافت ویزای تحصیلی و یا کاری کشور ترکیه هزینه‌های پایینی داشته و شما می‌توانید به‌سادگی با اخذ آن‌ها، مهاجرت به ترکیه را تجربه کنید. البته در خصوص دریافت ویزای تحصیلی باید به این نکته اشاره کرد که این مسیر مهاجرتی در صورتی به‌عنوان یکی از راه‌های ارزان مهاجرت به کشور ترکیه انتخاب می‌شود که شما بتوانید، پذیرش یکی از دانشگاه‌های دولتی ترکیه را اخذ کنید.

دانشگاه‌های خصوصی کشور ترکیه دارای شهریه‌های نسبتاً بالایی بوده که می‌تواند باعث بالا رفتن هزینه‌های مهاجرت به این کشور شود؛ اما درصورتی‌که شما بتوانید مشاغل موردنیاز کشور ترکیه را پیداکرده و برای کسب آن‌ها اقدام کنید، مهاجرت از طریق کار به ترکیه، یکی از بهترین و ارزان‌ترین راه‌های مهاجرتی خواهد بود.

 

 

مدارک لازم برای مهاجرت به کشور ترکیه

متقاضیانی که قصد مهاجرت به ترکیه را دارند باید در هنگام اقدامات لازم برای آن به موارد زیادی دقت کنند. یکی از مراحل بسیار مهم برای مهاجرت به این کشور جمع‌آوری مدارک لازم و ارائه آن‌ها در زمان مناسب است. جمع‌آوری صحیح مدارک لازم برای دریافت ویزای ترکیه به متقاضیان کمک خواهد کرد تا با صرف هزینه کمتر و زمان کوتاه‌تری به اهداف خود دست پیدا کنند.

همچنین باید به این نکته اشاره کرد که مهاجرت به کشور ترکیه در صورت انجام صحیح مراحل فوق شانس متقاضیان را برای دستیابی به هدف موردنظر کاهش خواهد داد. البته مدارک لازم برای مهاجرت به کشور ترکیه که در ادامه به آن‌ها اشاره‌ شده است باید قبل از ارائه به سفارت به زبان انگلیسی و زبان بومی کشور موردنظر ترجمه شود. در طول ترجمه محتوای اصلی باید این نکته را نیز بررسی کرد که معنی اصلی موارد بیان‌شده در مدارک دچار تغییر نشود.

در ادامه به بررسی مدارک لازم برای دریافت ویزای ترکیه پرداخته‌شده است:

  • پاسپورت و کپی از تمامی صفحه ها
  • مدارک هویتی و کپی از آن ها
  • گواهی تمکن مالی
  • مدرک زبان
  • سوابق کاری
  • سوابق تحصیلی
  • ریزنمرات
  • گواهی عدم برخورداری از سوابق کیفری
  • گواهی سلامت جسمی و روانی
  • انگیزه نامه
  • توصیه‌نامه
  • فرم درخواست ویزا

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://neveshtani.com/?p=7182
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترلینکدین
ناهید شیخی
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد مهاجرت به ترکیه (شرایط+مدارک+هزینه ها) ارزان ترین روش مهاجرت !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.