چطور ایمنی تردمیل را هنگام ورزش بالا ببریم؟

اگر این ابزار ورزشی را در خانه دارید و به دلیل گرمای هوا ترجیح می دهید در خارج از خانه فعالیت بدنی نداشته باشید، باید ده نکته ایمنی را هنگام استفاده از تردمیل رعایت کنید:

وضعیت سلامت خود را بررسی کنید: گاهی اوقات برخی بیماری ها از حمله قلبی یا سکته مغزی می توانند باعث سقوط از تردمیل شوند بنابراین قبل از استفاده از تردمیل، نسبت به وضعیت سلامت خود اطمینان حاصل کنید.

بدن تان را گرم کنید: هنگامی که بدن برای ورزش کردن آماده نیست، فرد نمی ‌تواند خود را به سرعت تردمیل برساند و به این ترتیب خیلی سریع ورزش را متوقف می ‌کند. گرم کردن مناسب بدن از درد و آسیب دیدگی جلوگیری می‌ کند.

علائم هشداردهنده حین استفاده از تردمیل را بشناسید: اگر هنگام راه رفتن روی تردمیل احساس درد در قفسه سینه، تنگی نفس و یا سرگیجه داشتید، فورا ورزش را متوقف کنید. این نشانه ها می تواند ناشی از یک وضعیت پزشکی جدی باشد. در صورت بروز این علائم شما نیاز به مراجعه به پزشک دارید.

تلویزیون یا موسیقی گوش نکنید: دقت کنید که تماشای تلویزیون حین استفاده از تردمیل، منجر به حواس پرتی می شود و احتمال سقوط و صدمه را افزایش می دهد. راه رفتن روی تردمیل را با سرعت کم شروع کنید و تا زمانی که ریتم راه رفتن شما روی تردمیل تنظیم نشده، از گوش دادن به موزیک با صدای بلند بپرهیزید.

اگر حرفه ای نیستید، دیگران را مطلع کنید: اگر تازه شروع به استفاده از تردمیل کرده اید، دیگران را از این اقدامتان مطلع کنید. بهتر است یک تلفن در نزدیکی خود داشته باشید.

کفش مناسب بپوشید: از لباس هایی که ممکن است حین استفاده از تردمیل دور پا بپیچند، استفاده نکنید. کفش مناسب و ورزشی بپوشید و هرگز سراغ صندل نروید. با پای برهنه نیز روی تردمیل نروید.

فرم صحیح بدن را رعایت کنید: هنگام راه رفتن روی تردمیل باید شانه های خود را عقب نگه داشته و سرتان رو به جلو باشد. به حرکت پاهایتان نگاه نکنید و حواستان به رو به رو باشد. دست های خود را به طور طبیعی تکان دهید؛ درست مانند زمانی که پیاده روی می کنید.

از روی تردمیل در حال حرکت نپرید: ابتدا سرعت تردمیل را کند کنید و سپس از روی تردمیل پایین بیایید. پایین آمدن و پریدن از روی تردمیل در حال حرکت با سرعت زیاد باعث می ‌شود که آسیب ببینید و ساق پای شما پیچ بخورد. ممکن است کمی معطل شوید تا حرکت تردمیل آرام شود اما این کار بهتر از آسیب دیدن است.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://neveshtani.com/?p=5175
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترلینکدین
برچسب ها:
مهرداد نورمحمدی
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد چطور ایمنی تردمیل را هنگام ورزش بالا ببریم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.